Over ons Shape

Over ons

Sinds 1969 is ons familiebedrijf een vaste waarde in de vrijetijdssector. Met meer dan 50 jaar ervaring als de toonaangevende distributeur van Hymer, blijven we constant groeien, gedreven door de tevredenheid van onze klanten. Ons gepassioneerd team neemt jaarlijks deel aan trainingen om jou de beste service te bieden.
Met een ruimte van 16.000 m2, volledig gewijd aan het vinden, onderhouden en perfectioneren van jouw voertuig(en), streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. We nodigen je uit om zelf te ervaren waarom wij al zo'n lange tijd als een betrouwbare naam in deze sector worden erkend.

Onze geschiedenis

In 1969 begonnen Julien Demuynck en zijn partner een winkel met tuinmeubelen, kampeer- en sportartikelen in Kortrijk. In 1973 startten ze met de verkoop van caravans en motorhomes. Nog eens tien jaar later werden ze de exclusieve importeur van Hymer & Eriba, een samenwerking die nu al meer dan 50 jaar duurt. De groei van hun activiteiten leidde tot een verhuizing van Campirama naar de industriezone aan de Ringlaan in Heule in 1980. In de jaren '90 voegden de tweede generatie, Emmanuel & Sebastien, zich bij het bedrijf. In 2018 verhuisde Campirama naar Izegem, naar een nieuwe locatie van maar liefst 16.000 m2 gewijd aan kampeerplezier.

Onze visie

Al meer dan 55 jaar streven we ernaar de ultieme kampeerpartner te zijn, en ons doel is niets minder dan de dromen van onze klanten te verwezenlijken. Campirama wordt gedreven door passie en het sterke geloof in de toekomst van het kamperen.

Onze aanpak is gebaseerd op het bieden van een totaalervaring voor elke kampeerder, ongeacht het budget. Wij bieden een samenstelling van hoogwaardige producten en diensten, waardoor kamperen voor onze klanten synoniem staat voor zorgeloos, comfortabel en vrij reizen.

In het hart van onze visie staat een dynamische bedrijfsvoering waar we voortdurend anticiperen op de verwachtingen van de klant. Klanteninteractie is voor ons van cruciaal belang. We treden op als tussenpersoon in een community waar klanten hun passie delen en nemen actief initiatieven om deze passie te laten overbrengen.

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Campirama. Hierdoor bouwen we niet alleen aan klantrelaties, maar groeien we ook mee in de kampeercarrière van elke klant. Wij willen een vertrouwenspartner zijn waar onze toewijding veel verder gaat dan de verkoop. Ons ultieme doel is het begeleiden van onze klanten in hun volledige reis door de magische wereld van het kamperen.

Ontdek ons team

Administratie

Véronique Hellin
Véronique Hellin Shop
Veerle Degryse
Veerle Degryse Garantiedienst
Toni Maxhuni
Toni Maxhuni Receptionist

Verkoop

Sebastien Demuynck
Sebastien Demuynck Zaakvoerder / Verkoop
Emmanuel Demuynck
Emmanuel Demuynck Zaakvoerder / Verkoop

Verhuur

Augustin Demuynck
Augustin Demuynck Verhuur

Wisselstukken

Maria Hautekeur
Maria Hautekeur Verantwoordelijke wisselstukken

Herstellingen

Jurgen Coeman
Jurgen Coeman Hersteldienst
Geert Vandenbussche
Geert Vandenbussche Technieker
Jesse Rosseel
Jesse Rosseel Technieker
Henri Allosserie
Henri Allosserie Technieker
Jeroen Vanneste
Jeroen Vanneste Technieker
Christian Moerman
Christian Moerman Technieker
Jonah Casier
Jonah Casier Werkplaats/ keuring